home » hypotheken
Afspraak maken voor een adviesgesprek:

Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:


Hypotheken

Sinds januari 2008 werken we bij Mediair te Loon op Zand met provisievrije hypotheken en moet geconcludeerd worden dat het een goed systeem is waarbij we volledige openheid en transparantie geven over kosten en beloningen.

Vanaf januari 2013 geldt voor elke adviseur, bank of verzekeraar dat deze zonder provisie dient te adviseren. U kunt bij Mediair ook terecht voor alleen het hypotheekadvies, middels de vergelijking tussen de diverse banken en verzekeraars kunt u uiteindelijk de keuze maken voor uw eigen bank of adviseur en deze de aanvraag laten verzorgen. U betaald ons alleen de advies uren.

De verschillen met voorheen zijn in een aantal gevallen enorm. Per maand zijn de provisievrije hypotheken en verzekeringsproducten veelal goedkoper doordat de opslag voor bankkosten verdwenen is. Dit scheelt op een gehele looptijd duizenden euro`s. Ook hoeft er in de meeste gevallen geen afsluitkosten betaald te worden bij aanvang van een hypotheek. In de plaats van afsluitkosten en rente-opslagen ontvangt u nu van ons een rechtstreekse adviesnota voor de besteedde uren.

Onze nota voor advies en bemiddeling is net als de vroegere afsluitprovisie gewoon aftrekbaar. Een groot gedeelte van onze nota krijgt u daardoor al in het eerste jaar terug van de belastingdienst. Ook kunnen de kosten net als in het verleden worden meegefinancierd in de kosten koper of kosten ter verkrijging van een hypotheek.

Als geselecteerd partner van Independer en aangesloten bij HypotheekCompany mag u erop vertrouwen dat wij geheel ten dienste van de klant zijn belangen behartigen en worden betaald voor ons advies en niet voor het product.
Mediair Financieel Adviesgroep
Klik hier voor meer informatie